Danube Delta

Danube Delta in Romania - Travel Guide to Eastern Europe's SECRET Paradise  | Drifter Planet

Dacă credeți că România este doar despre vampiri care se ascund în castele întunecate, așteaptă doar să se arunce asupra turiștilor nebănuși, gândiți-vă din nou. Desigur, vampirii transilvăneni sunt mari, dar România este mult mai mult decât contele Dracula al lui Bram Stoker și Palatul său Brukenthal. România are o parte din castelele medievale, dar are și un peisaj destul de alpin, care oferă schi iarna și drumeții vara. Are sate ciudate și biserici pictate, care sunt minunate. La fel de minunate sunt și milioanele de păsări care pot fi găsite în Delta Dunării, unde râul se varsă în Marea Neagră. O prezentare generală a principalelor atracții turistice din România.

Situată în Peninsula Balcanică, România este o țară a contrastelor. Fosta țară din Blocul de Est a aparținut, de-a lungul anilor, romanilor care i-au dat numele țării, ungurilor și otomanilor. Este plin de orașe vechi pitoresti, stațiuni montane care oferă schiuri excelente și o comunitate de artă în plină dezvoltare. Cel mai faimos cetățean este, totuși, vampirul Dracula, un personaj fictiv găsit în Transilvania.

Istoria este ceva de care România nu este cu siguranță lipsită. Castelele medievale prezintă țara – în special în Sighișoara, care este plină de clădiri istorice și de cartierele vechi pavate în epocă gotică.

Veți găsi și mai multă istorie în Brașov, unde – dacă vreți cu adevărat să știți unde a trăit cu adevărat Dracula – veți găsi Castelul Bran din secolul al XIV-lea pentru a afla mai mult decât legende. Și București? Veți fi fermecați de arhitectura medievală la fel de uimit de clădirile sălbatice din era comunistă. Iată o privire la cele mai bune locuri de vizitat din România

Exploring Romania's hidden paradise in the Danube Delta - RomaniaTourStore

Majoritatea Deltei Dunării, a doua cea mai mare deltă fluvială din Europa, se află în România. Inițial făcând parte din Marea Neagră, Delta Dunării este un loc bun pentru a observa natura.

Găzduiește multe specii unice de plante și animale din Europa, precum și conține 23 de ecosisteme diferite, inclusiv unele dintre cele mai mari zone umede din lume. Vizitatorii anteriori se bucură de apusurile spectaculoase și recomandă să faceți o plimbare lentă cu barca pe râu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.